Kako se ponašati na prvom spoju?

Nakon što ste je pozvali na kavu/spoj, ona zna da se zainteresirani za nju, ali nemojte tu kavu shvatiti olako! Prvi dojam je najvažniji, i itekako se morate potruditi da sve prođe uredu! Oprostiti će vam poneku greškicu ili neku krivu riječ, ali svejedno se potrudite da ih ne bude.


Nakon što ste se našli nedaleko od kafića u koji planirate otići ona će vjerojatno prva krenuti da vam da poljubac u obraz. Zatim je upitajte dali joj odgovara kafić i krenite. Odabir kafića trebao bi biti neko mirno mjesto gdje nema puno ljudi, a pogotovo da nema vaših prijatelja ili poznanika kako vam ne bi bilo neugodno.Budite kavalir!


Otvorite joj vrata od kafića i pustite ju da prva uđe, približite stolac i objesite kaput, pokažite joj da još uvijek postoje takvi muškarci!

Nemojte biti napeti!


Opustite se i nemojte misliti na ništa loše. Pozorno je slušajte sve što priča, gledajte je u oči i ne dajte joj mira. Neka zna da je želite! Žene pod pritiskom imaju običaj non-stop pričati i to vama paše, zato pozorno slušajte i kasnije joj spomenite nešto što je rekla, biti će oduševljena kako ste je slušali i sve to zapamtili!
Prvi spoj je namijenjen upoznavanju, zato je dobro postaviti poneka pitanja. Nemojte ju pitati nekakva neugodna pitanja, npr. Zašto je prekinula prošlu vezu? Pitajte je ona pitanja koja biste vi voljeli da vam i ona postavi...

Isključite ton na mobitelu!


Ovo je vrlo važan faktor, ako izvadite mobitel na stol, i non stop gledate u njega, ostaviti ćete joj dojam da vas uopće ne zanima i da biste najrađe sada bili negdje drugdje. Najbolje je da isključite ton i ostavite mobitel u džepu. Ukoliko vas netko zove nemojte gledati, u tom trenutku nitko nije važniji od nje!

Još jedna stvar koja je jako važna, nemojte stalno pričati o sebi, jer će tada ona steći dojam da ste sebični i da volite sebe više od drugih, pustite ju da priča, najbolje bi bilo da omjer pitanja bude 1:1

Pazite se alkohola!


Budući da većina ljudi na prvi spoj ode u kafić, ukoliko je na spoju atmosfera dobra zna se popiti i po 3-4 pića, ali nemojte da se napijete i ostavite dojam alkoholičara! Popijte 1-2 pive i nemojte više. Ostaviti ćete dojam samokontrole i porasti ćete joj u očima!

Odlazak s prvog spoja.

Kao što na početku teksta piše, prvi spoj je za upoznavanje, a ne da odmah skočite u krevet. Na prvom spoju trebalo bi biti malo fizičkog kontakta. Ukoliko mislite da još nije spremna na prvi poljubac, nemojte nagliti, važno je da joj pokažete da vas interesira. Na odlasku je barem zagrlite ili poljubite u obraz, a ako ste pročitali njene znakove poljubite je usnama. Nemojte je zažvaliti, neka to bude samo poljubac! Uljepšati će dan i vama i njoj :))