Povećanje penisa


Većina muškaraca tijekom života barem jednom se zapitala dali je njihov penis dovoljno velik i dali je sposoban za obavljanje spolnog odnosa. Dodatnu sol na ranu muškarcima daju razne spam poruke o raznim tabletama za povećanje penisa. Prema riječima od stručnjaka tablete i vježbe za rastezanje penisa su čisti gubitak vremena, te one daju minimalne ili nikakve rezultate, a može doći do povrijede penisa.

Kako povećati penis?

Najučinkovitiji način za povećanje penisa je operativni zahvat koji se obavlja u raznim privatnim klinikama. Operativni zahvat košta mnogo, a također može doći do raznih infekcija, krvarenja i sličnog.

Vježbe za povećanje penisa

Također postoji još jedna metoda za povećanje penisa, za koju nije dokazano da djeluje, ali postoje mnoga pozitivna iskustva koja su je isprobala, a to je metoda istezanja penisa preko raznih pomagala. Pomagalo namjestite na penis i svakodnevno ga nosite nekoliko sati, te ono rasteže vaš spolni organ i čini ga dužim (ne debljim). Pomagalo nije vidljivo pod hlačama, a prvi vidljivi rezultati mogući su već nakon par mjeseci...

Normalna veličina penisa

Mi vam ipak savjetujemo da vam povećanje penisa nije potrebno. Normalna veličina penisa kod Europljana je od 13-17 cm, kod Afrikanaca 15-20 cm, a kod Azijaca 7-10 cm. Bilo koji spolni organ koji je veći od 7cm može obavljati svoju namjenu i nije mu potrebno nikakvo povećanje. Ali ipak konačnu odluku prepuštamo vama.