Kako poljubiti djevojku?

Dakle, želite poljubiti ovu prekrasna djevojka - ali niste sigurni je li ona zainteresirana, ili ne znate kako glatko ići u poljubac?

Postoje neke stvari koje možete učiniti kako bi svoje izglede za čudesni poljubac povećali. 

 

Ostanite sami.

Ovo je vjerojatno najvažnija stvar koju možete učiniti kako bi vaš poljubac bio romantičan. Ako pokušate poljubiti djevojku pred svojim prijateljima, ona će misliti da pokušavate da ju pokažete kao trofej. Odvedite je na neko mjesto gdje ćete biti sami: Ako ste s grupom, pitajte dali bi otišla prošetati s tobom za minutu. Ili, ako ste na zabavi ili velikom okupljanje, također možete pitati ako bi voljela ići van i dobiti malo zraka. Pitajte je ako joj treba pratnja do kuće, da li je iz škole, posla, ili zabave. Ili, ako sve ostalo ne uspije, pozovite je na kavu! Na taj način ste zajamčeno sami na neko vrijeme. Postavite raspoloženje. Uvjerite se da je atmosfera oko vas romantična, i polovica je već učinjena! Pronađite tiho osvijetljeno mjesto. Moguće je ispasti šarmantan usred bijela dana, ali to nije lako. Umjesto toga, pronađite prostoriju koja ima lagano osvjetljenje koje prenosi osjećaj romantike. Pokušajte ove ideje: Zalasci sunca se smatraju univerzalnim i romantičnim, pogotovo ako imate dobar vidikovac. Ako je kišni dan, nađi sklonište u automobilu. Mala količina svjetla filtrira kroz kišu trebala bi biti treptava i mekana. Ako ste na kampiranju, iskoristite titranje vatre! Za izgled zatvorenom prostoru, možete zapaliti nekoliko svijeća.

Držite razgovor usmjeren na nju.

Ako želite poljubiti u bilo koje vrijeme u sljedećih sat vremena, usmjeriti razgovor daleko od bilo čega što bi ona mogla naći odvratno. Brzi pregled što učiniti: Nemojte pričati o: Kako mislite da su ostale djevojke nevjerojatne. Ozbiljno, ništa nije gore od ovoga. Sve što nije uredu s vašim životom. Stvari koje razgovarate s vašim najboljim prijateljima Bivše ljubavi. Pričajte o: Kako mislite da je nevjerojatna. Njezini interesi i misli. Ako ste ikada na gubitku za riječi, pitajte što ona misli o nečemu ili samo recite da ima prelijepu kosu. Stvari koje imate zajedničko, kao što je zajednička iskustva ili hobije. Platite joj očaravajući kompliment. Svatko voli da ga se pohvali, a djevojke nisu iznimka. Kompliment je savršen način za vas da nasluti da želite poljubiti, a uz to još joj govorite da je lijepa i neodoljiva. Evo brzo primer kako to učiniti: Fokusirajte se na nešto što vam se najviše sviđa o njoj. Kompliment za koji zaista mislite da je istinit je puno bolji od onoga lažnog, zato pažljivo birajte: Nemojte graditi svoju kompliment oko fizičke značajke kao što su njezina stražnjica, njezin lik, njezina težina, itd. Ako ćete koristiti svoje poglede, koristite komplimente na oči, u i njezin osmijeh, ne izlazite iz tih triju područja za sada. Možete koristiti neki od ovih komplimenata: "Tvoj osmijeh je potpuno sjajan." "Tvoj smijeh je moj omiljeni zvuk na svijetu." "Iskreno, tvoje oči su nešto najljepše što sam ikada vidio." Reci to u romantičnoj način: Spustite ton vašeg glasa blago. Pri tome se prenosi osjećaj intimnosti. Ako ste stvarno hrabar, možete se nagnuti i šapnuti joj na uho. Ako ona dobro reagira, onda vam je vjerojatno jasno da želi poljubac, a ako ste ipak imalo skeptični, ovo su neki znakovi koji pokazuju dali je ona zainteresirana: Imajte na umu neke cure bi mogle biti jako stidljive i zatvorene o svojim osjećajima, čak i ako su zainteresirane za vas. No, ovdje su neki uobičajeni signali da ste krenuli u pravom smjeru: Ona počinje razgovore, priča vic, ili na drugi način pokušava skrenuti vašu pozornost na nju. Ona baci pogled na vas, i brzo gleda daleko kad ju vidite.
Zarumenila se kada ste razgovarala s njom.
Ona grize usnicu.
Obliže usne. (Ne u seksi, flirty način, ali nesvjesno, jer su joj se usne možda isušile ako je nervozna). Njezino disanje i otkucaji srca su brži kada ste blizu.