6 načina kako zavesti muškarca


Opčinite ga jednostavnim savetima

Možda izgleda teško ali je jako jednostavno za ženu da zavede bilo kojeg muškarca. Ipak tu se javlja rizik jer drugi muškarci mogu stvoriti drugačije mišljenje koje ona ne želi. Najbolji način da žena osvoji muškarca jeste da ga ostavi u neizvjesnosti. Ženama se savjetuje da prilikom zavođenja ne otkrivaju sve stvari o sebi i da zagolicaju pažnju muškarca kako bi on tražio još. To će ga učiniti više zainteresovanijim za ženu. Evo 6 načina kako zavesti muškarca:

   - Stvaranje odgovarajuće atmosfere

Intimna atmosfera je najbolje sredstvo za zavođenje. Savjetuje se izbjegavanje glasnih, prenatrpanih mjesta i mjesta koja odvlače pažnju. Predlaže se stvaranje intimne atmosfere uz laganu večeru, svijeće i muziku.

   - Kontakt očima

Oči su vrata duše i oči govore priče iz srca. Kratak i primjetan kontakt očima je poželjan. Pogled neka traje 10 sekundi, sve preko toga je previše.    - Samopouzdanje se računa

Žena puna samopouzdanja je san mnogih muškaraca. Jezik tijela bi trebao biti pozitivan, samo ne treba pretjerivati jer se osoba tako može učiniti nadmena.

    -Teško dostupna

Ženama se preporučuje da se ponekad prave teško dostupne i da nekad ne obraćaju pažnju na muškarca. Ovdje one moraju paziti da to ne bude previše bez emocija inače će on izgubiti interes.

   - Izgled koji obara

Kratka haljinica i malo šminke može učiniti čuda. Atraktivni dijelovi tijela kao što su oči, vrat i usne bi trebali biti naglašeni. Ako pri samom pogledu u ogledalu sami sebi izgledate odlično, pola posla je obavljeno.

    -  Flert

Sa muškarcima se može flertovati na mnogo načina. Senzualnim pogledom i treptanjem očiju, blago dodirivanje za ruku ili za rame prilikom razgovora kao i davanje vlastite perspektive u toku razgovor, a ne samo klimanje glavom.

Postoji bezbroj načina kako zavesti muškarca uključujući i dobar miris. Savjetuje se stavljanje bilo kojeg parfema koji nije prejak i da se direktno ne šprica po tijelu, već da se prođe kroz oblak parfema. Čak može i kombinacija parfema ako osoba to zna raditi.